„Bravo majlajf” i jeste i nije „fijat bravo”

Bez autora
May 17 2011

Italijanski „Fijat” dodao je modelu „bravo” novu verziju nazvanu „bravo majlajf” (Bravo MyLife) sa unapređenom opremom i nekoliko manjih izmena u izgledu vozila. Grupa „Fijat” je do sada najviše pažnje posvećivala novim verzijama „fijata 500” i „Krajslerovim” vozilima sa oznakom „Fijata”, tako da su bili potrebni novi podsticaji ostalim modelima. Svega oko 44.800 jedinica vozila „bravo” je prodato prošle godine, a konkurentskog „volksvagena golf”, na primer, preko 501.000 kola. Model „bravo” bi trebalo da bude zamenjen jednim manjim terencem u 2013. godini, a do tada, kupcima će biti ponuđen „bravo majlajf”, u sivoj i crvenoj boji, sa felnama od 16 inča i hromiranim bravama. Standardna oprema tog modela je satelitski navigacioni sistem, telefonska veza, UBS sistem za muzičke uređaje, manuelni erkondišn i šest vazdušnih jastuka.

„Bravo majlajf” i jeste i nije „fijat bravo”Italijanski „Fijat” dodao je modelu „bravo” novu verziju nazvanu „bravo majlajf” (Bravo MyLife) sa unapređenom opremom i nekoliko manjih izmena u izgledu vozila.

Grupa „Fijat” je do sada najviše pažnje posvećivala novim verzijama „fijata 500” i „Krajslerovim” vozilima sa oznakom „Fijata”, tako da su bili potrebni novi podsticaji ostalim modelima.

Svega oko 44.800 jedinica vozila „bravo” je prodato prošle godine, a konkurentskog „volksvagena golf”, na primer, preko 501.000 kola.

Model „bravo” bi trebalo da bude zamenjen jednim manjim terencem u 2013. godini, a do tada, kupcima će biti ponuđen „bravo majlajf”, u sivoj i crvenoj boji, sa felnama od 16 inča i hromiranim bravama. Standardna oprema tog modela je satelitski navigacioni sistem, telefonska veza, UBS sistem za muzičke uređaje, manuelni erkondišn i šest vazdušnih jastuka.

Benziska verzija „majlajfa” sa 90 konjskih snaga, zapremine 1,4 litra, košta u Italiji 14.900 evra. U kombinaciji sa ponudom „pauer plus”, dizel verzija sa 1,6-litarskim motrom i 120 konjskih snaga, može se nabaviti za 17.600 evra.

„Bravo majlajf” može se dobiti i u verziji od 1,4 litara sa 120 konjskih snaga, kao i multier turbo od 1,4 litara, koji razvija 140 konjskih snaga i ima standardni sistem uštede energije „stani-kreni.”

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik